Aviko Buurttafel

Aviko Buurttafel

Als iets verbindt, is het wel samen eten. Deze gedachte vormt de basis voor de Aviko Buurttafel; een initiatief om het contact in de buurt te verbeteren.

Drie jaar geleden vond de start plaats van de Aviko Buurttafel, een initiatief van het grootste aardappelmerk van Nederland om buurtbewoners met elkaar te verbinden. Want als er een goed contact is in de buurt, voelen mensen zich veiliger en is het ook veel gezelliger. Inmiddels zijn er meer dan 130 buurttafels gehouden, en het werkt!

HappyLife PR is vanaf het begin betrokken geweest bij de Aviko Buurttafel. Aan ons werd de mooie uitdaging gegeven om de inspiratie van Aviko over te brengen aan de Nederlandse pers. Dit doen we middels ANP-persberichten over eetgewoonten van de Nederlander, lokale events, regionale persberichten en lanceringen van de schitterende kookboeken van Aviko. Hierbij zetten we ook influencer marketing in als succesvol instrument. Centraal in onze aanpak staat de lekkere inspiratie van Aviko en de nabijheid en sympathie van het merk.