Blogs

HappyLife Blogs

Pr is een sterk veranderende wereld. Er komen continu nieuwe trends en inzichten bij. Vandaar dat HappyLife jou graag op de hoogte houdt via onze blogs.

Een kwestie van vertrouwen

Een kwestie van vertrouwen

Fake news? Deepfake? Social media bots en trollen? Je zou verwachten dat Nederlanders het vertrouwen in hun nieuwsbronnen flink verloren zijn de laatste tijd. Niets is minder waar, blijkt uit onderzoek van Reuters. Nederlanders blijven vertrouwen houden in het nieuws.

Learn more

CATRICE Kerstmis 2020

CATRICE Kerstmis 2020

Ondanks dat de feestdagen er dit jaar anders uit zullen zien dan normaal, kan er nooit genoeg glitter en glamour zijn tijdens de mooiste tijd van het jaar. Dus haal het feestje in huis met één van deze prachtige make-uplooks.

Learn more

FriesBlond kaaskus voor thuisblijvers

FriesBlond kaaskus voor thuisblijvers

Op 16 juli 2020 mochten wij de campinggasten van Buitengoed De Boomgaard in Bunnik verrassen met een heerlijke “kaaskus”. De Kaaskus actie onder aanvoering van Irene Schouten markeert de start van de sponsoring van de dames marathonschaatsploeg door FriesBlond Kaas.

Learn more

Waarom influencer campagnes?

Waarom influencer campagnes?

Influencer marketing mag dan al een tijdje bestaan, toch heeft deze vorm van marketing pas een groeispurt gekregen in de afgelopen paar jaar. Social media zijn steeds populairder geworden en daarmee ook het bereik van influencers. En van dit bereik maken merken natuurlijk graag gebruik.

Learn more