PR

HappyLife zorgt voor PR met een verhaal. We vertalen (marketing)plannen naar een creatieve, tailormade PR aanpak richting alle soorten media, waarbij onze klanten mogen rekenen op daadkracht en resultaat.

MEER OVER DEZE CASE

PR Mailingen

Het breed uitsturen van pr-mailingen is tegenwoordig niet meer gebruikelijk. Het is zorgen voor verspilling. Daarom kiest HappyLife voor strategic seeding: een gerichte mailing met persoonlijk contact naar redacties, redacteuren, freelancers en influencers zodat je merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt.

MEER OVER DE CASES

Events

Een evenement zorgt voor de totale beleving van een merk en/of product. Ander dan bij een mailing of campagne, zet je de look and feel van een merk neer, zodat men de juiste connectie met het merk maakt. Tijdens een event heeft men de mogelijkheid het product te ervaren, vragen te stellen en de personen achter het merk te ontmoeten. Daarbij kan een evenement zorgen voor directe (online) publiciteit, wat zorgt voor een buzz aan content. Naast persevents organiseert HappyLife ook consumenten/instore-events.

MEER OVER DE CASES

Influencer Marketing

Tegenwoordig zijn influencer samenwerkingen een belangrijk onderdeel in de marketing strategie van veel bedrijven. Niet raar, want zo’n campagne kan mooie resultaten opleveren! HappyLife is gespecialiseerd in influencer campagnes met de focus op beauty, food, health en lifestyle samenwerkingen. Van long-term commitments met ambassadeurs tot korte campaign-based samenwerkingen; HappyLife voorziet de campagnes van A tot Z.

MEER OVER DE CASES

Social Media Management

Naast PR, influencer marketing en het organiseren van evenementen, onderhouden wij ook diverse social media kanalen van klanten. Op basis van de gekozen huisstijl creëren wij content, schrijven de teksten en reageren actief op vragen en berichten. De focus ligt hierbij op organische groei van de kanalen. Tevens adviseren wij in social advertising.

MEER OVER DEZE CASE

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom langs en laat u overtuigen!
Hier vindt u ons