CATRICE Kerstmis 2020

CATRICE Kerstmis 2020

IT’S THE MOST GLAMOROUS TIME OF THE YEAR !

Christmas is too sparkly. Said no one ever. En zo is het! Want ondanks dat de feestdagen er dit jaar anders uit zullen zien dan normaal, kan er nooit genoeg glitter en glamour zijn tijdens de mooiste tijd van het jaar. Dus haal het feestje in huis met één van deze prachtige make-uplooks.

Make-up artist @bynikkinl laat alvast zien hoe je de meest glamorous make-uplooks creëert voor de feestdagen met de producten van de CATRICE Limited Edition Kaviar Gauche als hoofdelement. Want het Duitse couturelabel Kaviar Gauche weet als geen ander hoe je looks met “Moderne Glamour” kunt creëren voor speciale gelegenheden en werkt opnieuw samen met CATRICE in deze Limited Edition om ook je make-uplook te laten passen bij je outfit. De beauty must-haves, verpakt in luxueuze goud- en zilvertinten, verwelkomen de feestmaanden met prachtige glinsterende en glanzende texturen en finishes. De Limited Edition is verkrijgbaar tot eind december 2020.

Een rustig kerstdiner met het gezin of er gewoon een prachtige, neutrale make-uplook voor overdag? Nikki laat je zien hoe je gemakkelijk een “Neutral Christmas” look creëert.

Van overdag met de familie naar een luxe kerstdinertje met je lief? Met wat extra glitters tover je je look zo om naar Glittery Glamour.

Ga jij voor een meer natuurlijke look of houd je van full on glitter en glamour?

Leave a comment