Do GoodFeel Better

We voegen graag de daad bij het woord. Een betere wereld begint toch altijd bij jezelf. Daarom ondersteunt HappyLife PR elk jaar één start-up project met PR-hulp.

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes

Mensen die er graag op uit gaan met de fiets, maar dit vanwege een beperking niet meer zelfstandig kunnen. Dankzij Fietsmaatjes krijgen deze mensen weer de kans te genieten van samen fietsen, bewegen, buiten zijn en menselijk contact. Dát is waar Fietsmaatjes voor staat! Deze geweldige organisatie zorgt ervoor dat vrijwilligers samen met een gast fietstochten kunnen maken op een duofiets.

HappyLife PR biedt Fietsmaatjes ondersteuning op pr-gebied om de organisatie als kwaliteitsmerk neer te zetten. Hiermee hopen ze op meer bekendheid, sponsoren en verdere uitbreiding van lokale Fietsmaatjes organisaties in gemeentes door heel Nederland.

www.fietsmaatjes.nl

Schoolsoepie

Schoolsoepie

Schoolsoepie, een initiatief van twee moeders die zich inzetten om kinderen op een leuke en gemakkelijke manier meer groente te laten eten door middel van soep. De soepies bevatten minimaal 75 gram biologische groente, zijn laag in zout en zonder rommel en volledig kidsproof. Schoolsoepie wordt aangeboden via scholen, maar biedt ook een thuisabonnement aan.

www.schoolsoepie.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom langs en laat u overtuigen!
Hier vindt u ons