UNG & Webecos

Launch UNG Cosmetics & Webecos

Een puur, eerlijk en natuurlijk event waar menig beautylover happy van wordt! In april 2019 vond de perslancering voor de merken Webecos en UNG Cosmetics plaats in een groene omgeving!

Tijdens een Walking Lunch in de Green Room van de Conscious Club in Amsterdam werden pers en influencers geïntroduceerd aan deze twee unieke merken van eigen bodem. Master makeup artist en Beautyexpert Amanda Rijff hostte het event en deelde haar tips en tricks omtrent skincare en cosmetica. Een succesvolle introductie!

UNG is Scandinavisch voor ‘jong’. Met de juiste make-up wil UNG helpen de natuurlijke schoonheid te accentueren en iedereen haar mooiste zelf te laten zijn. UNG wordt in Nederland geproduceerd voor optimale controle op alle processen.

Verzorgingsproducten met actieve ingrediënten uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen en niets aan toevoegingen die overbodig zijn. Dat is wat Webecos ‘ELEMENTARY SKINCARE’ noemt. Dit salonmerk vindt het belangrijk eerlijke en pure producten neer te zetten die helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.